Μενού
giannis-oikonomou
Γιάννης Οικονόμου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Δυστυχέστατα, στη σκιά μιας ανείπωτης τραγωδίας, ο κ. Τσίπρας επιμένει να στήνει παραστάσεις» σχολιάζει ο Γιάννης Οικονόμου με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο τηλεδιοίκησης του σιδηροδρομικού σταθμού της Λάρισας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι «πιστός στην πολιτική του πολακισμού» και υποστηρίζει πως δεν «μπήκε στον κόπο να επισκεφθεί το Σταθμαρχείο» προκειμένου να δει το «τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης με τον πίνακα χειρισμού και οπτικού ελέγχου και αυτόματης χάραξης διαδρομών». 

Ο Αλέξης Τσίπρας «σήμερα δεν μετέβη ανατολικά της Αθήνας, αλλά πιστός στην πολιτική του πολακισμού, ταξίδεψε μέχρι την Λάρισα για να δείξει ότι τα έργα αποκατάστασης σε ένα γιαπί -κυριολεκτικά- που εγκατέλειψαν το 2019 και που θα ολοκληρωθούν τους επόμενους μήνες είναι δήθεν κέντρο τηλεδιοίκησης που η κυβέρνηση υποστήριξε πως λειτουργεί. Δεν μπήκε στον κόπο βέβαια να επισκεφθεί το Σταθμαρχείο και να δει αυτό για το οποίο από την πρώτη στιγμή μιλήσαμε. Το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης με τον πίνακα χειρισμού και οπτικού ελέγχου και αυτόματης χάραξης διαδρομών, που έχει παραδοθεί από το Νοέμβριο του 2022 και λειτουργεί κανονικά έκτοτε. Όπως λειτούργησε κανονικά και την μοιραία εκείνη νύχτα, πριν από το τραγικό δυστύχημα, και που δυστυχώς ο σταθμάρχης δεν χρησιμοποίησε». 

«Όλοι γνωρίζουμε την εμμονή του με τα ψέματα και ότι καθόλου δεν άλλαξε. Όμως για αυτό που κάνει ο κ. Τσίπρας, στην προσπάθεια εργαλειοποίησης της τραγωδίας, ακόμα κι η λέξη ντροπή είναι ανεπαρκέστατη», κατέληξε στη δήλωσή του ο Γιάννης Οικονόμου