Μενού
georgiadis-filis
Αδωνις Γεωργιάδης - Νίκος Φίλης στον ΑΝΤ1 | Glomex ANT1
  • Α-
  • Α+

Μία αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους είχαν το πρωί της Τρίτης (21/3) ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Φίλης μιλώντας για τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ότι «ενδιαφέρεται μόνο για την μικροκομματική εκμετάλλευση της τραγωδίας» και ο Νίκος Φίλης του ζήτησε «να μην κάνει θέατρο».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιχείρησε να αντικρούσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη φράση «θυσία» που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός και τότε ο Νίκος Φίλης έγινε έξαλλος λέγοντάς του «όχι θέατρο τώρα». «Ο κόσμος βλέπει τα πάντα» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Άδωνι Γεωργιάδη που είπε «θέλω ο κόσμος να δει τα πάντα». Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε αντίστοιχες φράσεις (για θυσία) που είχαν χρησιμοποιήσει οι κ. Τσίπρας και Ξανθός στο παρελθόν με τον Νίκο Φίλη να απαντά πως πρόκειται για «ντροπή». «Είναι ντροπή σου» φώναξε δυνατά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε «συνέχεια μιλάς ως ένοχος απολογήσε συνέχεια και σπεκουλάρεις, δεν ντρέπεται τόση ώρα, είναι δυνατόν να μιλάει έτσι;».

«Εσύ να απολογηθείς, όχι εγώ για όλα αυτά που έχεις κάνει στην Ελλάδα» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον Νίκο Φίλη. Λίγο μετά την εκπομπή ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσίευσε στο Twitter απόσπασμα από τη συζήτηση γράφοντας: «Όταν έδειξα στον Νίκο Φίλη ότι ο Ανδρέας Ξανθός είχε πει ότι η ”τραγωδία στο Μάτι είναι ευκαιρία αναστοχασμού” κόντεψε να βγει από τα ρούχα του… και δεν με άφησε να ακουστεί ότι και ο Αλέξης Τσίπρας έχει πει 50 φορές για ”την θυσία του Παύλου Φύσσα” κλπ υποκριτές και λαϊκιστές που το μόνον που τους νοιάζει είναι να ρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ούτε που νοιάζονται να βρούμε τι πραγματικά έφταιξε για την τραγωδία».