Μενού
andreas-loverdos
Ανδρέας Λοβέρδος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Άκη Σκέρτσο», σχολιάζουν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, αναφορικά με τις δηλώσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για την αναφορά του Νίκου Ανδρουλάκη ότι θα προτείνει για πρωθυπουργό άλλο πολιτικό πρόσωπο, εκτός των Κυράκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο Ανδρέας Λοβέρδος απαντώντας στον επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σχολίασε: «Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα- για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, υπογραμμίζοντας ότι είναι στην διακριτική ευχέρεια του κ. Ανδρουλάκη να πει προ των εκλογών ποιον προτείνει για πρωθυπουργό.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ, δήλωσε ότι εάν δεν υπάρξει αυτοδυναμία στις εκλογές του 2023, θα προτείνει άλλο πολιτικό πρόσωπο επιμένοντας στη γραμμή «όχι Μητσοτάκης ή Τσίπρας για πρωθυπουργός». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όμως δεν διευκρίνισε ποιον εννοεί ούτε πρότεινε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.