Την ευχή να ακολουθήσουν κι άλλες «αναστάσεις», προσωπικές και συλλογικές, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται στην Κέρκυρα μαζί με την οικογένειά του για τις ημέρες του Πάσχα, και συμμετείχε νωρίτερα στο έθιμο του σπασίματος των μπότηδων.
«Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα. Με την ευχή να ακολουθήσουν κι άλλες, προσωπικές και συλλογικές. Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και στους Έλληνες όπου γης», αναφέρει ο κ. Τσίπρας σε σχετική ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.