Την ευχή να ακολουθήσουν κι άλλες «αναστάσεις», προσωπικές και συλλογικές, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται στην Κέρκυρα μαζί με την οικογένειά του για τις ημέρες του Πάσχα, και συμμετείχε νωρίτερα στο έθιμο του σπασίματος των μπότηδων.
«Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα. Με την ευχή να ακολουθήσουν κι άλλες, προσωπικές και συλλογικές. Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και στους Έλληνες όπου γης», αναφέρει ο κ. Τσίπρας σε σχετική ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.
- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.