Μενού
mpogdanos
Κωνσταντίνος Μπογδάνος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μία ημέρα μετά την «πόρτα» από τον Αρειο Πάγο στο κόμμα «Πατριωτική Ένωση» που ηγείται ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με αντιπρόεδρο τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο δεύτερος περνά στην αντεπίθεση καταθέτοντας προσφυγή εναντίον πρώην συνεργατών του. Συγκεκριμένα ζητά να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει η Αφροδίτη Λατινοπούλου το όνομα «ΠΑΤΡΙΔΑ» στο κόμμα της, αλλά και να μην αναγνωριστεί ο συνασπισμός Εθνική Συμφωνία των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη.

Ο ίδιος δημοσιοποίησε την κίνησή του να καταθέσει προσφυγές το βράδυ της Πέμπτης, αναφέροντας μάλιστα στο μήνυμά του στα social media πως «Στόχος του συστήματος είναι να συμμετάσχουν στις εκλογές μόνο ανώδυνοι κ φίλοι του. Κατέθεσα λοιπόν χθες βράδυ 2 προσφυγές για ονόματα που έχω κατοχυρώσει στον ΟΒΙ ΠΡΙΝ κατατεθούν ως κόμματα (ΠΑΤΡΙΔΑ κ ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ) κ μου ανήκουν. Να δούμε με πόσα μέτρα κ σταθμά κρίνει ο ΑΠ».

Οπως σημειώνει στις προσφυγές του στη μεν περίπτωση του κόμματος της Αφροδίτης Λατινοπούλου, χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα και γραφικά στοιχεία με το κόμμα που είχε ιδρύσει ο ίδιος και ως εκ τούτου μπορεί να υπάρξει παρανόηση. Στον δε συνασπισμό των Τζήμερου - Κρανιδιώτη, αναφέρει πως υπάρχει «ιδιοποίηση του ονόματος Εθνική Συμφωνία από πρόσωπα μη δικαιούμενα». Σημειώνεται πως μετά από την απόφαση του Αρείο Πάγου για την «Πατριωτική Ένωση», ο Φαήλος Κρανιδιώτης προχώρησε σε περιπαικτικό σχόλιο στα social media λέγοντας για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο «Δίνω 13 ευρώ για το παπί για να γίνει ντελιβεράς».

Οι προσφυγές του Κωσνατντίνου Μπογδάνου

 

prosfygi
prosfygi

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.