Μενού
latinopoulou
Αφροδίτη Λατινοπούλου | Instagram
  • Α-
  • Α+

«Κόπηκε» και το κόμμα «Πατρίδα» της Αφροδίτης Λατινοπούλου από το το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, μετά την αντίστοιχη απόφαση που οδήγησε εκτός της εκλογικής μάχης της 21ης Μαΐου και το κόμμα των Μπογδάνου - Εμφιετζόγλου. Είχε προηγηθεί προσφυγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για το έμβλημα και για όνομα του κόμματος της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Επίσης, ομόφωνα απορρίφθηκαν τόσο οι προσφυγές του Ηλία Κασιδιάρη όσο και του Δημήτρη Μιχάκη με τις οποίες ο ένας στρεφόταν κατά του άλλου για το θέμα της ονομασίας των κομμάτων τους. Πιο αναλυτικά, ο Άρειος Πάγος απέρριψε την προσφυγή του Δημήτρη Μιχάκη, καθώς έκρινε πως το κόμμα του προσφεύγοντος δεν έχει υπόσταση αφού δεν έχει τις 200 υπογραφές που απαιτούνται στο καταστατικό του. Λόγω αυτού, έκριναν οι δικαστές, δεν νομιμοποιείται να προσφεύγει κατά άλλου κόμματος που έχει δηλώσει συμμετοχή στις επικείμενες εκλογές.

Απορρίφθηκε επίσης ομόφωνα και η προσφυγή Κασιδιάρη κατά του κόμματος Μιχάκη. Το Α1 πολιτικό τμήμα του Ανώτατου Δικαστήριου έκρινε πως αφού δεν υφίσταται το εν λόγω κόμμα δεν μπορεί να γίνει προσφυγή  σε βάρος του.

Ομόφωνα απορρίφθηκε και η προσφυγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά του κόμματος του συνασπισμού κομμάτων των Θάνου Τζήμερου – Φαήλου Κρανιδιώτη «Εθνική Δημιουργία».

«Ραντεβού στις επαναληπτικές εκλογές»

Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία αναφέρει σε ανάρτησή της στα social media: «Είναι γεγονός πως η ραγδαία άνοδός μας, ενόχλησε πολύ και πολλούς. Ραντεβού στις επαναληπτικές εκλογές με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα! Είναι γνωστό πως ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Σας ευχαριστώ όλους για την απίστευτη στήριξή σας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.