Μενού
latinopoyloy
Αφροδίτη Λατινοπούλου | Instagram
  • Α-
  • Α+

Συνέχεια στην πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει μετά και την προσφυγή που έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε βάρος του κόμματος «Πατρίδα» στον Άρειο Πάγο, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να κατέλθει στις εκλογές, έδωσε η επικεφαλής του κόμματος, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Σε ανάρτησή της στο Instagram  ενημερώνει για το «μπλόκο» που της τέθηκε από το Ανώτατο Δικαστικό Σώμα, ενώ δεν λείπουν και οι προσωπικές επιθέσεις με χαρακτηρισμούς σε βάρος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, τον οποίο και χαρακτηρίζει ως «κυβερνητικό λαγό και γυρολόγο».

Η ανάρτησή της:

«Την Παρασκευή ο Άρειος Πάγος μετά από ένσταση του κυβερνητικού λαγού; και γυρολόγου Κωνσταντίνου Μπογδάνου μας έκοψε από τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ποιο ήταν το σκεπτικό αυτής της αδιανόητης -νομικά- απόφασης; Πως το εκλογικό σώμα τάχα μου, δήθεν θα μπερδευόταν στην κάλπη και θα ψήφιζε άλλο κόμμα στις εκλογές από αυτό που ήθελα».

«Μα πώς θα γινότανα αυτό αφού η μοναδική ΠΑΤΡΙΔΑ που θα λάμβανε μέρος στις εκλογές, θα ήταν η δική μας. Το κόμμα του κ. Μπογδάνου απορροφήθηκε πλήρως από την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Και σαν να μην έφτανε αυτό από την προηγούμενη ημέρα είχε ανακοινωθεί από τον Άρειο Πάγο πως η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ είχε κοπεί από τις εκλογές».

«Άρα για ποια σύγχυση ακριβώς μας μιλάνε; Γελάνε και τα πεζοδρόμια. Εδώ ξεκάθαρα έχουμε να κάνουμε με έναν ορισμό του παραλόγου αλλά και μίας ξεκάθαρης μεθόδευσης που κρύβει καθαρά κυβερνητική σκοπιμότητα. Αλήθεια, ποιους νομίζετε πως δουλεύετε με όλα αυτά κόβοντας το ένα μετά το άλλο μόνο τα δεξιά κόμματα».

«Εγώ θα έλεγα να εξαιρέσετε για καλό και κακό όλα τα κόμματα για να πάρει ο Μητσοτάκης 200%. Είστε, που είστε καθεστώς μη κάνετε μισές δουλειές. Όπως και να έχει, αποτυχία είναι το να τα παρατάς και εμείς όχι μόνο δεν τα παρατάμε, αλλά αυτά μας πεισμώνουν και δυναμώνουμε ακόμα περισσότερο. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλο τον κόσμο που είναι μαζί μας, συνεχίζει μαζί μας και μας δίνει δύναμη σε κάθε μας βήμα. Ραντεβού, λοιπόν, στις επαναληπτικές εκλογές».

https://www.instagram.com/p/Crs-k47obLj/

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.