Μενού
lebentis
Βασίλης Λεβέντης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων», Βασίλης Λεβέντης, εμφανίστηκε στο Action24 όπου και επιτέθηκε σε όλους και για όλα. Στο στόχαστρο μπήκαν, μάλιστα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Ανδρουλάκης ακόμη και ο Γιάνης Βαρουφάκης για το πρόγραμμα «Δήμητρα».

Δεν έλειψαν, μάλιστα, και οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί κατά του γραμματέα του «ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη», τον οποίο και χαρακτήρισε «τρελό» αλλά και οι αναφορές στις προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες, καθώς είπε πως «σιχαίνομαι Μητσοτάκη και Τσίπρα για τα ψέματα που λένε».

«Ο Ανδρουλάκης ήταν παιδί που διόρισε ο Σημίτης, ο πατέρας του έπαιξε ρόλο στο χρηματιστήριο με τον Σημίτη, γνωρίζουμε όλοι ποιος είναι ο Ανδρουλάκης. Ήταν πάντα ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης. Στις δημοσκοπήσεις τον προωθεί ο Μητσοτάκης για να συγκυβερνήσουν. Δεν το είδα το χθεσινό debate, γιατί εγώ σιχαίνομαι και τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα για τα ψέματα που λένε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Βασίλης Λεβέντης που τάχθηκε υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ευρώ, επιτέθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας πως «ο Βαρουφάκης μιλάει για Δήμητρες γιατί είναι τρελός. Είναι καταρτισμένος καθηγητής, αλλά θεωρητικός, στην πράξη δεν κάνει ούτε για κλητήρας». Στην ίδια μοίρα έβαλε και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο χαρακτηρίζοντάς τον «επικίνδυνο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA