Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως είναι γνωστό... παντού και για αυτό φροντίζουν οι Έλληνες που βρίσκονται σε αρκετά σημεία του πλανήτη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και η Αφρική και πιο συγκεκριμένα η Ζιμπάμπουε, όπου και «ανέμισε» η σημαία του κόμματος του Ανδρέα Παπανδρέου.
Εκεί ένας Έλληνας, που βρισκόταν στη χώρα, συγκέντρωσε τους ντόπιους, τους έκανε ταχύρρυθμα μαθήματα και άρχισαν να τραγουδούν όλοι μαζί συνθήματα του ΠΑΣΟΚ λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές.
Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό, με τους ανθρώπους να τραγουδούν συντονισμένα «ΠΑΣΟΚ» και όπως ήταν λογικό έγινε γρήγορα viral. Η συνέχεια στο παρακάτω βίντεο στο Instagram.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας - Ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Ραζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.