Μενού
konstantinos-mitsotakis
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Γύρω στις 10:30, το πρωί της Κυριακής (21/5) έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τα δύο του παιδιά, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα, Ολυμπιονικών 2 και Πλατεία Πολιτείας όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε ιδιαίτερα ευδιάθετος καθώς έβγαλε selfies με πολίτες, χαιρέτησε τον κόσμο που βρισκόταν εκεί, ενώ σκόρπισε γέλιο με μία ατάκα που πέταξε για τον γιο του Κωνσταντίνο.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ψήφισε τελευταίος από την οικογένεια και επειδή αργούσε πίσω από το παραβάν, ο πατέρας του σχολίασε με χιούμορ, ενώ τον περίμενε: «Ελπίζω να αργεί γιατί σκέφτεται μόνο τους σταυρούς».

«Καλά θα είναι τα αποτελέσματα», είπε κατεβαίνοντας τις σκάλες ο πρωθυπουργός, ενώ λίγο μετά δήλωσε στις κάμερες: «Κατ’ αρχάς χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες, στις Κωνσταντίνες, στους Κωνσταντίνους, στις Ελένες.

Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Ψηφίζουμε για ψηλότερους μισθούς, ψηφίζουμε για περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Ψηφίζουμε για ένα πιο αποτελεσματικό Εθνικό Σύστημα Υγείας, για μία κοινωνία με λιγότερες ανισότητες, για μία πατρίδα πιο ισχυρή, με σημαντικό ρόλο στην Ευρώπη, με προστατευμένα σύνορα.

Οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας. Σήμερα, η ευθύνη για τη διακυβέρνηση του τόπου περνά σε εσάς, στους πολίτες, αλλά είμαι απολύτως σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μία ακόμα καλύτερη ημέρα για την πατρίδα μας.

Να είστε καλά, χρόνια πολλά και καλή ψήφο. Ευχαριστώ πολύ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA