Μενού
tsipras-belopoylos-mitsotakis
Αλέξης Τσίπρας, Κυριάκος Βελόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (24/5) οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων που βρίσκονται στη Βουλή μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής (21/5).

Η σύσκεψη διήρκησε περίπου μισή ώρα και οι πολιτικοί αρχηγοί αποχώρησαν από το Προεδρικό Μέγαρο χωρίς να κάνουν δηλώσεις. Οι τηλεοπτικές κάμερες και οι φωτογραφικοί φακοί όμως κατέγραψαν την έξοδο των πολιτικών αρχηγών, με τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Βελόπουλο να έχουν έναν σύντομο διάλογο, ενώ πίσω τους ακολουθούσαν ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες κατά την έξοδο των πολιτικών αρχηγών από το Προεδρικό Μέγαρο ο Κυριάκος Βελόπουλος πρότεινε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα τη διεξαγωγή νέου debate όλων των πολιτικών αρχηγών πριν από τις δεύτερες εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μάλιστα σχολίασε χαριτολογώντας πως ο κ. Μητσοτάκης δεν το θέλει επειδή «έχει τον αέρα του νικητή». Το περιεχόμενο του διαλόγου επιβεβαιώνεται και από την Ελληνική Λύση, σύμφωνα με την οποία την πρόταση αποδέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας και αναμένεται η απάντηση του κ. Μητσοτάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.