Μενού
Kikilias
Βασίλης Κικίλιας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συναίσθηση της ευθύνης, απευθύνεται στον ελληνικό λαό που τον εμπιστεύτηκε, με το βλέμμα στις ανάγκες του και με όραμα για το αύριο. Είναι σαφές ότι οι πολίτες ψήφισαν ευημερία και ανάπτυξη» ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε ότι την περασμένη τετραετία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντιμετώπισε αποτελεσματικά πολλαπλές και σοβαρές κρίσεις, χωρίς, ωστόσο, να αφήσει πίσω το μεταρρυθμιστικό της έργο και την υλοποίηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων.  

«Εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, όλα αυτά που είχε πει προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε κάθε τομέα και σε κάθε υπουργείο. Την επόμενη τετραετία θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, άνοιγμα και άλλων ποιοτικών θέσεων εργασίας, προκειμένου οι νέοι να μένουν στη χώρα, περισσότερες μεταρρυθμίσεις υπέρ της κοινωνίας και κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ των ανισοτήτων με έμφαση στην παιδεία, στην υγεία, στη στήριξη της μέσης ελληνικής οικογένειας αλλά και των πιο αδύναμων» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά την πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ότι εξακολουθεί να ασχολείται με δευτερεύοντα θέματα, όπως με το ποια στελέχη του θα έχουν τηλεοπτική παρουσία την προεκλογική περίοδο.

«Τα τελευταία επτά χρόνια που η Νέα Δημοκρατία προηγείται σταθερά στις δημοσκοπήσεις, είδαμε τον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάζει συχνά πολιτικό αφήγημα και στρατηγική, ωστόσο οι βασικές αρχές και η ρητορική του παραμένουν οι ίδιες από το 2015 έως σήμερα: Μικροπολιτική και προσωπικές επιθέσεις στους πολιτικούς αντιπάλους του, ακόμα και στις οικογένειές τους», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

Τέλος, σχετικά με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, υπογράμμισε ότι ο κ. Ανδρουλάκης ακόμα δεν έχει αποφασίσει ποιον θεωρεί κατάλληλο για πρωθυπουργό, και ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφερε στις εκλογές ποσοστό σχεδόν 41%.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.