Μενού
karamanlis
Κώστας Αχ. Καραμανλής | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, σχολίασε την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες. «Ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε και αποχώρησε», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καραμανλή: «38 μέρες. Τόσο κράτησε το ξαφνικό «ενδιαφέρον» του κ. Τσίπρα για τις Σέρρες. Στις 30 Απριλίου ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στο Νομό μας και ζήτησε από τις Σερραίες και τους Σερραίους να καταψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία κι εμένα προσωπικά.

Στις 21 Μαΐου οι πολίτες τού γύρισαν πανηγυρικά την πλάτη. Και σήμερα που έγινε η επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς εκλογές, είδαμε ότι το όνομα του κ. Τσίπρα δεν περιλαμβάνεται πλέον στο ψηφοδέλτιο των Σερρών.

Άλλη μια απόδειξη ότι τους "συμβολισμούς" στον ΣΥΡΙΖΑ τους αντιλαμβάνονται ως σημαία ευκαιρίας και δημαγωγίας. Ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε και αποχώρησε. Εμείς όμως συνεχίζουμε. Μαζί. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Για τις Σέρρες. Για την Ελλάδα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.