Μενού
velopoulos-voulgari
Κυριάκος Βελόπουλος - Ανθή Βούλγαρη | Mega / Glomex
  • Α-
  • Α+

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκου Βελόπουλου, και της δημοσιογράφου Ανθής Βούλγαρη, ξέσπασε στον «αέρα» με αφορμή τις «χειρόγραφες επιστολές του Ιησού».

Ο κ. Βελόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», αναφέρθηκε στο κόμμα «Νίκη» και έκανε λόγο για εκμετάλλευση του θρησκευτικού αισθήματος και εργαλειοποίηση της πίστης. Τότε η δημοσιογράφος τού υπενθύμισε το επίμαχο ζήτημα και τότε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» εκνευρίστηκε.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε φραστικά στη δημοσιογράφο χαρακτηρίζοντάς τη «αγενή» και «συνήγορο του Μητσοτάκη», ενώ της είπε πως «επειδή δεν ξέρετε πολλά πράγματα, ανατρέξτε στο λήμμα Μανιάκι και δείτε αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν».

«Κι εγώ πηγαίνω στο Άγιο Όρος και στην εκκλησία, αλλά δεν βγάζω φωτογραφίες», είπε ακόμα ο κ. Βελόπουλος, μιλώντας σχετικά με την εργαλειοποίηση της πίστης. Ερωτώμενος δε «γιατί είναι κακό να πάει κάποιος στην Ανάσταση και να βγάλει μια φωτογραφία;», απάντησε: «Επειδή εργαλειοποιείς την πίστη σου. Και επειδή είμαι πιστός δεν το κάνω ποτέ».

«Δεν πούλησα κανένα χειρόγραφο» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε νέα ερώτηση της Ανθής Βούλγαρη, λέγοντας της μάλιστα: «Δεν ξέρω τι σχολή βγάλατε». Ακόμα, συνέχισε: «Τι κάνατε το 2013 κυρία Βούλγαρη; Εγώ παρουσίαζα αυτό που είναι στη μονή Διονυσίου. Αυτό που έκανα θα συνεχίσω να το κάνω, να παρουσιάζω προϊόντα, γιατί είναι η δουλειά μου. Θα ρωτήσετε τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Ανδρουλάκη που βρήκαν τα εκατομμύρια τους;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.