Χαλαρή συζήτηση με τους πολιτικούς συντάκτες, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας είχε νωρίτερα σήμερα, σε καφέ, στο κέντρο της Αθήνας, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από το εκλογικό αποτέλεσμα και την επόμενη ημέρα, αλλά και τα όσα συμβαίνουν από χθες το βράδυ στη Ρωσία.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε σύμφωνα με πληροφορίες ότι «κανείς δεν ξέρει πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή. Δεν είμαι σίγουρος αν όσοι λένε σε μια δημοσκόπηση ότι θα ψηφίσουν μικρότερα κόμματα, αν θα το κάνουν. Από πέντε ως οχτώ κόμματα, κανείς δεν ξέρει».

Ο πρόεδρος της ΝΔ ρωτήθηκε και για την κατάσταση στη Ρωσία και είπε ότι κανείς δεν έχει καταλάβει τι πραγματικά γίνεται, καθώς δεν υπάρχει πληροφόρηση αν είναι στημένο ή πραγματικό.

- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.