Χαμογελαστοί και με τα καλά τους έφθασαν σήμερα (03/07) στη Βουλή οι «300» ώστε να ορκιστούν. Οι περισσότεροι βουλευτές δεν έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω αλλά μπήκαν μέσα για να ξεκινήσει η διαδικασία.
Μέσα στη Βουλή όμως, δεν έλειψαν, οι χαιρετούρες με τους παλαιούς γνώριμους αλλά και οι φωτογραφίες για τους νέους. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέστρεψε στα έδρανα της Βουλής αλλά αυτή τη φορά όχι μόνη.
Μαζί της ήταν και ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης που σήκωσε και το κινητό του να βγάλει αναμνηστική φωτογραφία. Και μπορεί οι περισσότεροι απλά να έδωσαν τα χέρια τους για να χαιρετηθούν, ωστόσο, υπήρξε κι ένα χειροφίλημα με αποδέκτη την Όλγα Γεροβασίλη.
Δείτε φωτογραφίες μέσα από την ορκωμοσία της Βουλής





Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.