Μενού
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ορκωμοσία
Στιγμιότυπο από την ορκωμοσία υπουργών στο Μέγαρο Μαξίμου | EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, σχετικά με τη βάπτισή του, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υγείας τόνισε: αρχικά «Να σχολιάσω το θαύμα με τη βάπτιση του Κασσελάκη δεν μπορώ, δεν είμαι ειδικός επί του σχολιασμού των θαυμάτων».

«Ωστόσο, η στάση του αρχηγού του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς υπέρ της εκκλησίας και της θρησκείας είναι πολύ καλή εξέλιξη για την Ελλάδα», είπε στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Γεωργιάδης: «Θετικές στάσεις»

«Γενικά η στάση του υπέρ του ΝΑΤΟ, του Ισραήλ και κατά του Ιράν, υπέρ της Ουκρανίας και κατά της Ρωσίας και υπέρ της χριστιανικής θρησκείας και κατά τις αθεΐας, θέσεις παραδοσιακά αντίθετες από τον χώρο που εκπροσωπεί, εγώ τις θεωρώ θετικές», σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αποτελούν νίκη των ιδεών που πίστευα από μικρή ηλικία και για την Ελλάδα είναι μόνο καλό. Το ότι αυτό κάνει τους παραδοσιακούς ΣΥΡΙΖΑίους ψηφοφόρους να είναι για τον ψυχίατρο, αυτό είναι δικό τους θέμα», συμπλήρωσε.

«Ευχαριστώ τον Κασσελάκη για την ιδεολογική μου νίκη», είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τι είπε ο Κασσελάκης

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είπε στον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στις ΗΠΑ, ότι όταν βαφτίστηκε, στο νερό της κολυμπήθρας σχηματίστηκε ένας σταυρός από το λάδι.

«Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας σταυρός από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε Παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος» φέρεται να είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Ελπιδοφόρο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hellas Journal.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA