Μενού
dendias
Νίκος Δένδιας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μία ανάρτηση στα social media του υπουργού Εθνικής Αμύνης, Νίκου Δένδια, για την εξέγερση του Πολυτεχνείου προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο κ. Δένδιας θέλησε να δείξει πως πλέον ο στρατός είναι δίπλα στους πολίτες, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε κατά τη διάρκεια της Επταετίας, με αποκορύφωμα φυσικά τα αιματηρά γεγονότα της 17ης Νοεμβρίου.

«Τότε απέναντι στην κοινωνία. Σήμερα σταθερό στήριγμά της» έγραφε η λεζάντα της διπλής φωτογραφίας με το τότε και το τώρα. Ωστόσο αυτή ακριβώς η φράση «απέναντι στην κοινωνία» είναι εκείνη που ξεσήκωσε τις αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter.

Οι περισσότεροι στα σχόλιά τους επισημαίνουν πως συνολικά ο στρατός και οι στρατιώτες δεν ήταν ούτε τότε απέναντι στην κοινωνία. Απέναντι ήταν η ηγεσία και μερικοί αξιωματικοί, επίορκοι όπως τους χαρακτηρίζουν οι περισσότεροι. Στην πλειοψηφία των σχολίων γίνεται λόγος για ατυχή διατύπωση ενώ υπάρχουν και απαντήσεις που κάνουν λόγο για τη βοήθεια που παρείχαν στρατιώτες προς τους φοιτητές ώστε να γλιτώσουν από τους αστυνομικούς.

 

 

 

 


 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA