Μενού
Έφη Αχτσιόγλου - Αλέξης Χαρίτσης
Έφη Αχτσιόγλου - Αλέξης Χαρίτσης | (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
  • Α-
  • Α+

«Πυρά» κατά της Νέας Αριστεράς εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «εμμονή» με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Αναλυτικά ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Η κυρία Αχτσιόγλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και για μια ακόμη φορά περιορίστηκε στο να κάνει «αντιπολίτευση» στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στον Πρόεδρο του Στέφανο Κασσελάκη χρησιμοποιώντας το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας στην οποία… ξέχασε να αναφερθεί μέχρι και την επισήμανση της «αφηρημάδας» της από τους δημοσιογράφους.

Την ίδια στιγμή ο κ. Χαρίτσης δίνει συνέντευξη στην Καθημερινή όπου ο τίτλος και το περιεχόμενο επικεντρώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια δεν έχουν να πουν κάτι για το κόμμα τους και για το τι πρεσβεύει; 

Η εμμονή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρο του έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Την ίδια στιγμή γίνεται πλέον φανερή και η πρόθεση, αλλά και η επιδίωξη τους να στηρίξουν μια παραπαίουσα και διεφθαρμένη κυβέρνηση. Ευελπιστούμε να τους καλωσόρισαν στο άρμα Μητσοτάκη με …τιμές. Μην πάει χαμένος τόσος κόπος».

Τι απαντά η Νέα Αριστερά

«Οι εμμονές ταιριάζουν στους ψευδό θαυματοποιούς. Ευτυχώς κάποιοι έχουν ιστορία και πεπραγμένα στους κοινωνικούς αγώνες απέναντι στη Δεξιά και τον κ. Μητσοτάκη, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που υπηρέτησαν πιστά τη δεξιά ιδεολογία και την ιδιοτέλειά τους και συνεχίζουν να το κάνουν» αναφέρουν πηγές της Νέας Αριστεράς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA