Μενού
konstantopoulou-karanastasis
Ζωή Κωνσταντοπούλου, Διαμαντής Καραναστάσης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για τη σύντροφό του, Ζωή Κωνσταντοπούλου, την εκλογή του στη Βουλή με την Πλεύση Ελευθερίας και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει μίλησε ο Διαμαντής Καραναστάσης, στην πρώτη κοινή τους συνέντευξη.

«Δεν θα γινόμουν θέμα στα πρωινά και στα μεσημεριανά σε καμία περίπτωση», είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή του ANT1 «Ενώπιος Ενωπίω», αναφορικά με τα σχόλια για το ότι εκλέχτηκε βουλευτής επειδή είναι σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου και το ότι επέλεξε να μην ανοίξει αντιπαράθεση με τους επικριτές του.

«Ήταν πάρα πολύ άγριο να ανοίγω την τηλεόραση και να λένε: "ο Διαμαντής Καραναστάσης..."», ανέφερε ακόμα, λέγοντας ότι έκλεινε την τηλεόραση. «Ήταν πολύ άγριο και για εμένα και για τα παιδιά μου», συμπλήρωσε.

«Αυτοί που το κάνουν αυτό, αυτές τις διαδικασίες, δεν σκέφτονται ότι κάποιοι μπορεί να έχουν παιδιά όταν επιτίθενται και κανιβαλίζουν με τέτοιο τρόπο έναν άνθρωπο, χωρίς να ξέρουν καθόλου τι έχει κάνει, ποιος είναι», τόνισε ακόμα ο Διαμαντής Καραναστάσης, ενώ αποκάλυψε: «Έκλαιγα κάποια βράδια και είχαν τη ζωή να με παρηγορεί που ήμουν εκτός της δουλειάς μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA