Μενού
konstantopoulou
Ζωή Κωνσταντοπούλου - Διαμαντής Καραναστάσης | Ant1
  • Α-
  • Α+

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη ως ζευγάρι. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε στα παιδιά του αγαπημένου της αλλά και την ιδανική εξέλιξη της σχέσης τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό που πρέπει να πω είναι πως βλέποντας τον Διαμαντή με τα παιδιά του, αισθάνθηκα την ανάγκη να έχω παιδιά. Κάτι που δεν το είχα αλλά μου ξύπνησε, έτσι, μητρικά συναισθήματα βλέποντας έναν άνθρωπο να δίνει τόσα πολλά στα παιδιά του. Δεν έχω δει άλλο γονιό να αφιερώνει τόσο ουσιαστικό χρόνο, να μην υπάρχει ποτέ ερώτηση ενοχλητική και μονίμως να προσφέρει επίσης με ουσιαστικό τρόπο. Αυτό βέβαια έχει μεγάλο αντίκτυπο στα παιδιά, τα οποία είναι δυο που έχουν εξελιχθεί με θαυμαστό τρόπο».

«Η δική μου σχέση μαζί με τα παιδιά είναι μοναδική. Μοναδική. Είναι η σχέση της Νιόβης και του Γιάννου με την Ζωίτσα. Μια σχέση η οποία περιέχει πάρα πολλά».

«Νομίζω ότι είναι ωραίο να κάνουν οι άνθρωποι αυτό που θέλουν, όταν το αποφασίζουν και έτσι έχω πορευτεί στη ζωή μου. Η δική μας η σχέση με τον Διαμαντή έτσι έχει πορευτεί. Δηλαδή κάναμε πάντοτε τα πράγματα όταν τα θέλαμε. Καλά, ο Διαμαντής δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να κάνει κάτι που δεν θέλει ούτε και εγώ».

«Κάναμε πάντα τα πράγματα όταν τα θέλαμε, κάποιες φορές αιφνιδιαστικά και κάποιες άλλες μετά από πολύ επεξεργασία. Έτσι είναι και ο γάμος. Δηλαδή δεν μπορώ να πω τώρα «ναι», «όχι», «αύριο», «γρήγορα» ή «σε πέντε χρόνια». Θα δείξει, μπορεί αύριο να το αποφασίσουμε ή μεθαύριο να πούμε όχι» πρόσθεσε, επίσης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο talk show του ΑΝΤ1 για να δηλώσει για το κομμάτι των παιδιών πως «δεν το αποκλείω, όχι. Χωρίς να είναι κάτι που το προσπαθώ».

«Εγώ σου είπα θα σε εκθέσω σήμερα», απευθύνθηκε αστειευόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχει μια ιστορία λοιπόν, η οποία έχει λεχθεί και μέχρι ένα σημείο είναι ορθή, αλλά από ένα σημείο και μετά έχει… Θα πούμε την αλήθεια σήμερα».

«Είναι ότι κάποια στιγμή το 2015, τότε που ήταν η απόλυτη ηρωίδα για πάρα πολλούς Έλληνες, μέσα στη Βουλή για όλο αυτό που έκανε. Πιστεύεις δεν πιστεύεις υπερασπίστηκε πάντως κάτι που ήταν η βούληση του λαού εκείνη την περίοδο. Της είχα γράψει ένα mail της Ζωής. Ένα πολύ ζεστό mail, που είχα γοητευτεί από αυτή την παρουσία. Δεν το είδε και κάποια στιγμή ύστερα από μήνες, το 2016 ήμουν στο θέατρο Τέχνης, στο υπόγειο του Κουν και βγαίνει αυτή η ηρωίδα, Ζωή Κωνσταντοπούλου στο φουαγιέ, την βλέπω από μακριά, και ήθελα να της μιλήσω. Κάποια στιγμή περνάει από δίπλα μου και της λέω “Ζωή;” και λιποθυμάει (γέλια). Πέφτει κάτω. Με βλέπει και πέφτει κάτω (γέλια). Λέω “Ζωή, Ζωή;” Ξυπνάει για λίγο και λιποθυμάει ξανά. Αυτή είναι η δική μου οπτική για το πως έγιναν τα πράγματα. Με το που με είδε μπροστά της… Μπορεί αν θέλει να πει τη δική της οπτική. Εγώ πάντως δεν παίρνω κόμμα πίσω», είπε εμφανώς αστειευόμενος ο ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA