Μενού
kasselakis-larisa
Ο Στέφανος Κασσελάκης στη Λάρισα | Instagram - @uncover.nmp
  • Α-
  • Α+

Στις πληγείσες –από την κακοκαιρία Daniel– περιοχές της χώρας βρέθηκαν εκπρόσωποι κομμάτων, με τον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, να μεταβαίνει στη Λάρισα, όπου βοήθησε στη μεταφορά φαγητού και νερού στο κλειστό γήπεδο της Νεάπολης.

Οι φωτογραφίες έκαναν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες είτε να εκθειάζουν τη στάση του κ. Κασσελάκη είτε να κατακρίνουν τη δημοσίευσή τους (σ.σ. φωτογραφιών) στα social media. Μάλιστα, σημειώθηκε και μία «διαδικτυακή ένταση» μεταξύ του υποψήφιου προέδρου με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή, Δημήτρη Οικονόμου.

Η ανάρτηση - απάντηση Κασσελάκη

Η ανάρτηση - απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στον δημοσιογράφο ήρθε μετά τη αναφορά του δευτέρου στην εκπομπή του ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάει στις πλημμυρισμένες περιοχές να λερώσει παπούτσια, ιδίως κάποιοι που έχουν έρθει από μακριά».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε πως «δεν ήθελα τη στιγμή της καταστροφής, εγώ να διαφημίσω την παρουσία μου, υπάροχυν κάποια πράγματα σημαντικότερα από μία υποψηφιότητα».

«Όμως ενημερώθηκα ότι ο κ. Οικονόμου στον ΣΚΑΪ είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάει στις πλημμυρισμένες περιοχές να «λερώσει» παπούτσια, «ιδίως κάποιοι που έχουν έρθει από μακριά», εννοώντας εμένα.

Εδώ είμαι. 

Δεν ήθελα όμως τη στιγμή της καταστροφής, εγώ να «διαφημίζω» την παρουσία μου.

Υπάρχουν κάποια πράγματα σημαντικότερα από μία υποψηφιότητα.

Να πας για να βοηθήσεις, να δώσεις δύναμη στους συνανθρώπους σου, να είσαι χρήσιμος.

Βοήθησα όπου μπορούσα, όπως μπορούσα, ως ένας από τους χιλιάδες εθελοντές».

Η απάντηση Οικονόμου

Ο Δημήτρης Οικονόμου σήκωσε το γάντι και απάντησε στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, διευκρινίζοντας πως «το να πηγαίνει ένας πολιτικός στις πληγείσες περιοχές κ Κασσελάκη είναι υποχρέωση του και οφείλει να το ανακοινώνει, δεν συνιστά διαφημηση. Κι επίσης η κριτική δεν πρέπει να σας ενοχλεί. Συνήθως βοηθάει τους πολιτικούς».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA