Ένταση με το «καλημέρα» στη Βουλή στο περιθώριο της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Αλέξανδρος Καζαμίας, «τσακώθηκε» με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για... μία καρέκλα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Action24, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της κυρίας Κωνσταντοπούλου στην Επιτροπή επίλεξε να καθίσει στη δεύτερη σειρά πίσω από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησαν τον κ. Καζαμία πως «πήδηξε» τις θέσεις κόντρα σε όσα προβλέπει η Κοινοβουλευτική Τάξη, με τους πρώτους βουλευτές να κάνουν λόγο για «ασέβεια».
Το ζήτημα λύθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, την ώρα που ο Αλέξανδρος Καζαμίας, βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, δεν μετακινήθηκε από τη θέση του.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.