Το Αμαλία Φλέμινγκ άνοιξε ξανά τις πόρτες του για τους ασθενείς σήμερα το πρωί (16/8), μετά την επείγουσα εκκένωση λόγω της φωτιάς στην Αττική, που πλησίαζε επικίνδυνα το ίδρυμα.
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του Twitter του, «Το "Αμαλία Φλεμιγκ" έχει επανέλθει σε λειτουργία από τις 08.00 σήμερα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα».
«Επιστρέφουν οι ασθενείς από την "Παμμακάριστο" με ΕΚΑΒ. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό και την διοίκηση των δύο νοσοκομείων για την καλή τους δουλειά», πρόσθεσε ο κ Γεωργιάδης.
Υπενθυμίζεται πως το Αμαλία Φλέμινγκ, που βρίσκεται στα Μελίσσια, είχε εκκενωθεί έκτακτα καθώς η φωτιά που είχε ξεκινήσει στον Βαρνάβα την Κυριακή, είχε φτάσει σε απόσταση περίπου 3 χιλιομέτρω από το ίδρυμα.
Οι 37 ασθενείς του είχαν τότε μεταφερθεί στο Σπηλιοπούλειο και την Παμμακάριστο.
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Έλληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.