Την πορεία, που πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας», σχολίασε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Άδωνις Γεωργιάδης, παίρνοντας σαφή θέση υπέρ του Ισραήλ.
Ο υπουργός Υγείας, μεταξύ άλλων, προέβη και σε μία ιστορική ανακρίβεια κάνοντας λόγο για «τάγματα εφόδου» χαρακτηρίζοντας τα μέλη του Ρουβίκωνας ως «κανονικότατους αντισημίτες και εχθρούς του πιστότερου και πολυτιμότερου συμμάχου της Ελλάδος, του Ισραήλ».
«Τάγματα Εφόδου του Ρουβίκωνα χθες στην Αθήνα, εναντίον όποιου Εβραίου συναντούσαν….τους πειράζει λένε η κατοχή, αλλά πότε έκαναν κάτι ανάλογο για την Κύπρο πχ; Ποτέ!» έγραψε, μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης στην «επίθεσή» του στον Ρουβίκωνα.
«Επίθεση» του Άδωνι Γεωργιάδη στον Ρουβίκωνα για το Ισραήλ
«Τάγματα Εφόδου του Ρουβίκωνα χθες στην Αθήνα, εναντίον όποιου Εβραίου συναντούσαν….τους πειράζει λένε η κατοχή, αλλά πότε έκαναν κάτι ανάλογο για την Κύπρο πχ; Ποτέ!
Τους πειράζουν οι Εβραίοι και η Δύση και τίποτε άλλο, κανονικότατοι αντισημίτες και εχθροί του πιστότερου και πολυτιμότερου συμμάχου της Ελλάδος του Ισραήλ!
Αλλά μήπως αγαπούν την Ελλάδα για να αγαπούν τους συμμάχους της; Εμείς είμαστε με το Ισραήλ και άμα τους αρέσει!»
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.