Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο TikTok, λίγες ώρες πριν παρουσιαστεί στη Θήβα για τη στρατιωτική του θητεία.
«Κάθισα και μέτρησα πόσες ώρες περίπου πρέπει να γύριζε το βίντεο. Έχει τρικάμερο, σκηνοθέτη, σεναριογράφο, μακιγιέζ, φωτογράφο», παρατήρησε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Εικάζω ότι περισσότερη ώρα του πήρε να φτιάξει το βίντεο στο TikTok απ' όσο θα διαρκέσει η στρατιωτική του θητεία. Γιατί σε λίγο θα τον βγάλετε και ήρωα (σ.σ.: που πάει φαντάρος)», σχολίασε ο υπουργός Υγείας.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μάλιστα έκανε την εκτίμησή του για το κόστος παραγωγής του βίντεο: «Στη ζωή, ότι πληρώνεις παίρνεις. Αυτό το βίντεο που είδατε έχει κοστίσει από 50.000 έως 100.000 ευρώ. Για να έχεις τρικάμερο, φώτα, μακιγιέζ, σεναριογράφο, κοντινό στη Φάρλεϊ, κοντινό στο σβέρκο από πίσω, μοντάζ».
Γεωργιάδης: «Δεν ξέρω πώς θα ξεμπλέξει»
«Μπράβο, αλλά μην κοροϊδευόμαστε τώρα, εντάξει;», συμπλήρωσε.
«Έχει ένα εξαιρετικά μεγάλο επικοινωνιακό χάρισμα και πολλά λεφτά, ωστόσο με το κομμάτι των χρημάτων φαίνεται να έχει μπλέξει τώρα νομικά, δεν ξέρω πώς θα ξεμπλέξει. Οι εξηγήσεις δεν δίνονται στον δημοσιογράφο, δίνονται εκεί που πρέπει», είπε στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.