Ανάρτηση σχετικά με τη χθεσινή (9/1) πτώση του ασανσέρ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, έκανε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εταιρεία που έκανε τη συντήρηση του ασανσέρ στον Ερυθρό Σταυρό, διευκρινίζοντας πως από το έγγραφό της προέκυψε ότι «έχει τηρηθεί ο νόμος στο 100%».
«Για το πώς τελικά έγινε το ατύχημα θα το διαπιστώσουμε από το πόρισμα της Πυροσβεστικής που αναμένουμε» συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το χθεσινό, πολύ σοβαρό ατύχημα στο νοσοκομείο της Αθήνας.
Άδωνις Γεωργιάδης: Η ανάρτηση για τον Ερυθρό Σταυρό
«Σήεμρα το πρωί στον RealFM, ο Νίκος Στραβελάκης με ρώτησε εάν είχαμε ελέγξει την εταιρία που έκανε την συντήρηση στον ανελκυστήρα, μόλις παρέλαβα και το έγγραφο της εταιρίας που έκανε τον έλεγχο της εταιρίας που έκανε την συντήρηση.
Δηλαδή έχει γίνει και αυτό και δεύτερο επίπεδο ελέγχου. Έχει τηρηθεί ο νόμος στο 100%. Για το πώς τελικά έγινε το ατύχημα θα το διαπιστώσουμε από το πόρισμα της Πυροσβεστικής που αναμένουμε».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.