Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε το πρωί της Δευτέρας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, στις φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα ότι είχε κάνει μεταμόσχευση μαλλιών.
Την τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη σε αυτό το θέμα, προκάλεσε η ερώτηση του Άρη Πορτοσάλτε για το αν σχετίζεται η απουσία του από τα κανάλια και τα ραδιόφωνα με τη μεταμόσχευση μαλλιών στην κεφαλή.
«Με εντυπωσιάζει υπερβολικά η ανάγκη των συμπολιτών μου να ασχολούνται με τις τρίχες μου» σχολίασε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης, παραδεχόμενος ότι προχώρησε στην επέμβαση αυτή.
«Ναι, έκανα μεταμόσχευση τριχωτού της κεφαλής, γιατί είχα αραίωση» είπε ο υπουργός Υγείας προσθέτοντας: «Πιστεύω ότι οι άντρες θα πρέπει να προσπαθούν να βελτιώνονται αν και εφόσον αυτό είναι εφικτό».
- «Σε αυτή την οικονομία, το σεξ είναι πολυτέλεια» - Η Gen Z προτιμάει μια μέρα σωστού ύπνου
- Παράνομη συνδρομητική τηλεόραση: 7 συλλήψεις μελών κυκλώματος και άλλοι 76 στη δικογραφία
- Σοκ σε live μετάδοση: Άγρια επίθεση σε γνωστό Ρωσοκύπριο YouTuber επειδή ήταν crossdresser
- Δανάη Μπάρκα: «Στον γάμο μου ήθελα λαμαρίνες με λάδι και ψωμί, γουρουνοπούλες και γεμιστά»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.