Μενού
giannoulis
Ο Χρήστος Γιαννούλης. | ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή στη σημερινή (08/03) συζήτηση για το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει την ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Με αφορμή την επίθεση των ΜΑΤ σε φοιτητές, 9 εκ των οποίων τραυματίστηκαν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης έστρεψε τα «πυρά» του στον Μάκη Βορίδη.

«Τα παιδιά φωνάζουν μην παίζετε με το μέλλον μας και εσείς απαντάτε με την αστυνομία. Δεν έχετε κανένα άλλο δημοκρατικό όπλο. Είστε η κυβέρνηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής, των τσεκουροφόρων που δεν μπορείτε να αποκαλείτε την Αριστερά υπεύθυνη για τη βία», είπε σε έντονο ύφος στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είπατε χονδροειδέστατα ψέμματα και η μόνη σας εναλλακτική είναι να φύγετε. Εκεί είναι η πόρτα», τόνισε ο Χρήστος Γιαννούλης.

Γιαννούλης: Η παρέμβαση στη Βουλή

«Μπορεί να θεωρούσατε ότι το τσεκούρι είναι για να κόβουμε ξύλα και όχι το νήμα της δημοκρατίας. Δεν γίνεται να συζητάμε με όρους Βορίδη και Γεωργιάδη. Σοβαρευτείτε επιτέλους, προστατέψτε την παράταξή σας από τα τσεκούρια του κυρίου Βορίδη», είπε στο τέλος της παρέμβασής του ο Χρήστος Γιαννούλης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA