Μια απροσδόκητη σκηνή καταγράφηκε στις κάμερες κατά την άφιξη του Εμανουέλ Μακρόν και της Μπριζίτ, στο αεροδρόμιο του Ανόι στο Βιετνάμ, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην Ασία.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη The Sun καθώς άνοιγε η πόρτα του αεροσκάφους, η κάμερα κατέγραψε τη σιλουέτα του Εμανουέλ Μακρόν. Εκείνη τη στιγμή, δύο χέρια -που ανήκαν στην Μπριζίτ Μακρόν, η οποία βρισκόταν εκτός κάμερας- εμφανίστηκαν και ήρθαν σε επαφή με το πρόσωπο του Γάλλου προέδρου σε μια κίνηση που έμοιαζε με χαστούκι.
Ο Εμμανουέλ Μακρόν εξεπλάγη εμφανώς, αλλά γρήγορα ανέκτησε την ψυχραιμία του και συνέχισε να χαιρετά τους παρευρισκόμενους, όπως απαιτεί το πρωτόκολλο. Το προεδρικό ζεύγος κατέβηκε τις σκάλες.
Πιστός στη συνήθειά του, ο Μακρόν άπλωσε διακριτικά το χέρι του στη σύζυγό του. Ωστόσο, η Μπριζίτ Μακρόν αρνήθηκε να το πιάσει, κρατώντας αντ' αυτού το κάγκελο της σκάλας.
- Πύρινος εφιάλτης στη Δυτική Αττική: Στην Αγία Σκέπη μπήκε η φωτιά – Νέο 112 για εκκενώσεις περιοχών
- Ο τραγικός θάνατος του μεγάλου ρεμπέτη Γιάννη Παπαϊωάννου
- Τραγωδία στην Ψάθα: Ποιο ήταν το μοιραίο λάθος που οδήγησε στη σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων
- Ναταλία Γερμανού: Οι αλλαγές στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τα σενάρια που διαψεύδονται
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.