Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στον εντοπισμό του κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, το οποίο θεωρείται σημαντικό πειστήριο για το σιδηροδρομικό δυστύχημα.
Ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε αρχικά πως «16 μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών, τη μονταζιέρα και το μπάζωμα βρέθηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, σε οικόπεδο ιδιώτη!».
Στη συνέχεια, ζήτησε απαντήσεις για το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας «απαντήσεις».
Κασσελάκης: Η ανάρτησή του για την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη
«16 μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών, τη μονταζιέρα και το μπάζωμα βρέθηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, σε οικόπεδο ιδιώτη!
Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα ακόμα και τώρα σε οικόπεδα ιδιωτών και όχι στα χέρια των ανακριτικών αρχών.
Πώς αλήθεια μεταφέρθηκε;
Ποιος έδωσε την εντολή;
Επιτέλους δώστε απαντήσεις!
Μας οφείλετε την αλήθεια, ανόθευτη και αμοντάριστη».

- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.