Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στον εντοπισμό του κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, το οποίο θεωρείται σημαντικό πειστήριο για το σιδηροδρομικό δυστύχημα.
Ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε αρχικά πως «16 μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών, τη μονταζιέρα και το μπάζωμα βρέθηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, σε οικόπεδο ιδιώτη!».
Στη συνέχεια, ζήτησε απαντήσεις για το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας «απαντήσεις».
Κασσελάκης: Η ανάρτησή του για την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη
«16 μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών, τη μονταζιέρα και το μπάζωμα βρέθηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, σε οικόπεδο ιδιώτη!
Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα ακόμα και τώρα σε οικόπεδα ιδιωτών και όχι στα χέρια των ανακριτικών αρχών.
Πώς αλήθεια μεταφέρθηκε;
Ποιος έδωσε την εντολή;
Επιτέλους δώστε απαντήσεις!
Μας οφείλετε την αλήθεια, ανόθευτη και αμοντάριστη».

- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.