Ανάρτηση για τη «μαύρη» επέτειο των 57 χρόνων από το πραξικόπημα που επέβαλε τη δικτατορία των συνταγματαρχών στην Ελλάδα πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:
«Κύθνος, Σύρος, Πάρος, Νάξος. Τέταρτη στάση στο νησί του τελευταίου παρτιζάνου της Ευρώπης, του Μανώλη Γλέζου. 57 χρόνια ακριβώς από το πραξικόπημα της χούντας, το πραξικόπημα που άνοιξε βαθιές πληγές στην κοινωνία μας, ξερονήσια και φυλακές.
Τιμούμε τους αγώνες του Μανώλη Γλέζου για τη Δημοκρατία. Βαθιά ψυχή, βαθιά υπόκλιση στην ελευθερία, στη Δημοκρατία, στους αγώνες της Αριστεράς».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.