Μενού
Στέφανος Κασσελάκης
Κασσελάκης: «Ο Μητσοτάκης είναι ο θείος που λέει "θα κάτσω με τη νεολαία" αλλά τις μοιράζει φραγκοδίφραγκα» | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή και το βίντεο που ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok το Σαββατοκύριακο. 

«Αυτός είναι ο πρωθυπουργός της χώρας» είπε, δεικτικά, ο κ. Κασσελάκης, δείχνοντας μια εικόνα του κ. Μητσοτάκη φορώντας ένα νεανικό καπέλο

Ο πρωθυπουργός, όπως συμπλήρωσε, μία χώρας που μαστίζεται από την ανεργία των νέων, που έχει ελλείψεις καθηγητών, με το «ακριβότερο σούπερ μάρκετ της Ευρώπης» και ενοίκια φωτιά. 

«Της χώρας που αρχές Δεκεμβρίου έχει ακόμα κενά καθηγητών στα σχολεία. Της χώρας που αντί να περισσεύει μισθός στο τέλος του μήνα, περισσεύει μήνας στο τέλος του μισθού. Της χώρας με τη μεγαλύτερη ανεργία των νέων στην Ευρώπη, το ακριβότερο σούπερ μάρκετ, με την ακριβότερη ενέργεια. Της χώρας όπου οι νέοι μένουν στο πατρικό τους μέχρι τα 40 γιατί ο μισθός δεν φτάνει και τα ενοίκια είναι φωτιά» επεσήμανε, ειδικότερα.

Σχολίασε, δε, πως ο πρωθυπουργός είναι «ο θείος που λέει "θέλω να κάτσω με τη νεολαία", αλλά τις μοιράζει φραγκοδίφραγκα, αντί να προσφέρει προοπτική, εργασία, παιδεία, ποιότητα ζωής».

«Οι νέοι θέλουν αξιοκρατία, σεβασμό και ευκαιρίες. Μην τους υποτιμάτε» ζήτησε, καταλήγοντας.

@skasselakis

Οι νέοι θέλουν αξιοκρατία, ευκαιρίες και σεβασμό. Μην τους υποτιμάτε.

♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA