Μενού
kerameos
Νίκη Κεραμέως | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Έχω ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές να διεξάγουν έλεγχος προκειμένου να δούμε που υπηρετεί, με ποιο καθεστώς στον δήμο Ερέτριας - Αμαρύνθου της Εύβοιας ο 45χρονος της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών της Κορίνθου», ανακοίνωσε η Νίκη Κεραμέως στη Βουλή

Η υπουργός Εσωτερικών ανέφερε πως «προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να ενισχύουμε το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό μας, αλλά ταυτόχρονα η κυβέρνηση φροντίζει να εποπτεύεται αυστηρά ο τομέας του ανθρώπινου και δράττομαι της ευκαιρίας να ανακοινώσω και στη Βουλή ότι έχω ήδη ζητήσει να διενεργηθεί έλεγχος για την περίπτωση του 45χρονου από την Κόρινθο προκειμένου να δούμε ακριβώς και αναλυτικά τι συμβαίνει στην περίπτωση αυτού του υπαλλήλου, που υπηρετεί, με ποιο καθεστώς».

Τι είπε ο δήμαρχος Ερέτριας 

«Ενημερώθηκα και έχω στείλει έγγραφα για να παρουσιαστεί. Αυτός έκανε δουλειά εξ αποστάσεως. Έγινε το 2020 μετάταξη για λόγους υγείας και παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως και έτσι μας είχαν πει από την προηγούμενη διοίκηση» είπε για τον 45χρονο ο δήμαρχος Ερέτριας - Αμαρύνθου.

«Υπήρχε ένα έγγραφο από τον αντιδήμαρχο από τις 16 του μηνός ότι δεν παρουσιαζόταν εδώ, έστειλα έγγραφο στον εν λόγω κύριο, δεν παρουσιάστηκε. Μετά, κατέθεσα και δεύτερο έγγραφο στις 13 του μηνός που τον καλούσε σε απολογία, γιατί δεν ερχόταν» συνέχισε για τον 45χρονο.

«Παρόλα αυτά όμως μέσα στην υπηρεσία έχουμε δει ότι τις δουλείες τις έκανε εξ αποστάσεως» κατέληξε ο κ. Γούρνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA