Μενού
Λαγούμι στην Κόρινθο
Λαγούμι στην Κόρινθο | Korinthia24.gr
  • Α-
  • Α+

Στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου, όπου θα απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, οδηγείται ο 45χρονος από την Ορεινή Κορινθία που, μαζί με την οικογένειά του, έμεναν σε λαγούμια και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

Ο 45χρονος από την Κορινθία, για τον οποίο εξετάζεται το ενδεχόμενο της αιμομιξίας, εργαζόταν σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 στον δήμο Ερέτριας - Αμαρύνθου στην Εύβοια, όπου εκτελούσε τις δουλειές του εξ' αποστάσεως.

Μάλιστα, ο 45χρονος, όπως είπε σχετικά ο δήμαρχος της πόλης Νικόλαος Γούρνης, είχε πάρει μετάταξη στον συγκεκριμένο δήμο πριν από δύο με τρία χρόνια, και διαπιστώθηκε πως εργαζόταν κανονικά μέσω ίντερνετ.

Κορινθία: Τι είπε ο δήμαρχος Ερέτριας

«Ενημερώθηκα και έχω στείλει έγγραφα για να παρουσιαστεί. Αυτός έκανε δουλειά εξ αποστάσεως. Έγινε το 2020 μετάταξη για λόγους υγείας και παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως και έτσι μας είχαν πει από την προηγούμενη διοίκηση» είπε αρχικά ο δήμαρχος Ερέτριας - Αμαρύνθου.

«Υπήρχε ένα έγγραφο από τον αντιδήμαρχο από τις 16 του μηνός ότι δεν παρουσιαζόταν εδώ, έστειλα έγγραφο στον εν λόγω κύριο, δεν παρουσιάστηκε. Μετά, κατέθεσα και δεύτερο έγγραφο στις 13 του μηνός που τον καλούσε σε απολογία, γιατί δεν ερχόταν» συνέχισε για τον 45χρονο από την Κορινθία.

«Παρόλα αυτά όμως μέσα στην υπηρεσία έχουμε δει ότι τις δουλείες τις έκανε εξ αποστάσεως» κατέληξε ο κ. Γούρνης.

Κορινθία: Πώς αγόρασε τον χώρο

Σε ό,τι αφορά τον χώρο, όπου διέμεναν, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό», ήταν ιδιόκτητος καθώς ο 45χρονος από την Κορινθία φέρεται να είχε πρότερο βίο μένοντας σε μεγάλες πόλεις. 

Ο 45χρονος αγόρασε τον χώρο λίγο πριν την περίοδο του κορονοϊού, δηλαδή τη διετία μεταξύ 2020 και 2021 και φέρεται να είχε πει στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου πως τον ήθελε για προίκα στην κόρη του.

Όπως διευκρινίζεται, είναι τεσσάρων στρεμμάτων και έδωσε 4.000 ευρώ μετρητά, για να στεγάσει την οικογένειά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA