Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά την παταγώδη αποτυχία του στις εθνικές εκλογές το πήρε απόφαση και έκλεισε το πολιτικό του γραφείο. Την είδηση του κλεισίματος την έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω social media.

Ο «Πατριωτικός Συνασπισμός» μέλος του οποίου ήταν το κόμμα του Μπογδάνου κατόρθωσε να συγκεντρώσει 25.858 ψήφους πανελλαδικά και κάπως έτσι ο πρώην βουλευτής φαίνεται πως πήρε το μήνυμα και αποφάσισε να αλλάξει ρότα.

Όπως έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «τέλος εποχής; Όσο και ξεκίνημα νέας. Οι ιδιότητες αλλάζουν. Οι αρχές και οι αξίες όχι. Αλλιώς δεν είναι αρχές και αξίες».

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες επιστρέφει και πάλι στη δημοσιογραφία και στο ευρωπαϊκό συντηρητικό site «Brussels Signal», όπου θα αρθρογραφεί στα αγγλικά. Παράλληλα, «τρέχει» και πάλι την προσωπική – ενημερωτική ιστοσελίδα του, ενώ ξεκίνησε, μαζί με τη σύζυγό του, επιχείρηση στον χώρο του γυναικείου ενδύματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η πολιτική ιδιότητα του κ. Μπογδάνου αναστέλλεται για την ώρα και το κόμμα του, «ΠΑΤΡΙΔΑ», δε θα λάβει μέρος στις ευρωεκλογές.

Το αν θα αφήσει πάλι τη δημοσιογραφία (και όλα τα άλλα) για να επιστρέψει στην πολιτική είναι άγνωστο ενώ και ο ίδιος αφήνει τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του, εμφανιζόμενος ως άλλος Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ στον «Εξολοθρευτή», τονίζοντας: «I’ll be back».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA