Το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας στα πλαίσια της Εργατικής Πρωτομαγιάς, μετά την κατάθεση στεφάνου, έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και έκανε λόγο μεταξύ άλλων και για τους εργαζομένους της ΔΥΠΑ.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαστε εδώ σε αυτήν την πάρα πολύ σημαντική ημέρα για τα εργασιακά δικαιώματα. Είμαστε εδώ με τους εργαζόμενους που τιμούν τους αγώνες άλλων εργαζομένων. Και προσωπικά είμαι εδώ με τους συμβασιούχους της ΔΥΠΑ, όπου αυτή τη στιγμή προωθείται ένα έγκλημα από την κυβέρνηση, να πετάξει στο δρόμο 727 εργασιακούς συμβούλους για να βάλει δικά της παιδιά μέσα από μια εντελώς διαβλητή διαδικασία συνέντευξης.
Διαβάστε επίσης: «Βέργα» Κωνσταντοπούλου σε Δουδωνή για σύμπλευση με Κακλαμάνη: «Άλλα έλεγες στο τηλέφωνο, ντροπή σου»
Αυτό δεν πρέπει να περάσει. Οι εργασιακοί σύμβουλοι είναι άνθρωποι που έχουν αποκτήσει πάρα πολύ σημαντική εμπειρία και δεν μπορεί να πεταχτούν στο δρόμο, επειδή η κυβέρνηση της ΝΔ προσπαθεί αυτή τη στιγμή να βολέψει τα δικά της παιδιά ανεξαρτήτως προσόντων και να φτιάξει στρατιές από "Λαζαρήδιδες".
Εμείς θέλουμε να επενδύσουμε στους ανθρώπους της πραγματικής εργασίας, της πολύτιμης εμπειρίας, της γνώσης και της αγάπης για την κοινωνία και γι' αυτό είμαι και θα είμαι στο πλευρό και του Συλλόγου, των εργαζομένων, των συμβασιούχων στη ΔΥΠΑ και των εργασιακών συμβούλων που δίνουν έναν πάρα πολύ δίκαιο αγώνα, που πρέπει να νικήσει», ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.