Μενού
vouli
Βουλή | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με δημοσιεύματα για τις εταιρίες του Στέφανου Κασσελάκη στο εξωτερικό, αλλά και την υπόθεση Novartis.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κυβερνητικά στελέχη νωρίτερα τόνιζαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στην ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, χωρίς να απαντήσει, και μάλιστα με πηγές όσον αφορά στον κύριο Κασελάκη.

Ειδικότερα, κυβερνητικά στελέχη τονίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «πετάει την μπάλα στην εξέδρα», ενώ όσον αφορά στον κύριο Τσίπρα επισημαίνουν ότι «υπάρχει πλήρης σιωπή που υποδηλώνει ενοχή και άδειασμα ταυτόχρονα».

Για αμείλικτα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις από τους Στέφανο Κασσελάκη και Αλέξη Τσίπρα, έκανε λόγο νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ειδικότερα, ο κ. Μαρινάκης καλεί τόσο τον κ. Κασελάκη όσο και τον κ. Τσίπρα να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα που «έχουν έρθει στο προσκήνιο» -όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του- και προσθέτει: «Ποιες ακριβώς είναι οι επαγγελματικές δραστηριότητες του κυρίου Κασελάκη, ο οποίος συνεχώς μας διαβεβαιώνει αορίστως ότι ξέρουμε τα πάντα για αυτόν, όμως ουσιαστικά αποδεικνύεται ότι έχουμε πολλά ακόμη να μάθουμε;».

«Όσον αφορά στον κύριο Τσίπρα, θα πρέπει επιτέλους να μάθουμε πόσες ακόμη ατυχείς στιγμές είχε, τι είδους και πόσα συστήματα λειτουργούσαν επί των ημερών του. Ο πρώην και νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κρύβονται άλλο πίσω από το δάχτυλό τους. Οφείλουν να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις, αντί να πρωταγωνιστούν σε άθλιες και συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος της Ελλάδας, εμφανιζόμενοι ως δήθεν υπερασπιστές του κράτους δικαίου» αναφέρει.

«Μια …συγκλονιστική ανακάλυψη έκανε σήμερα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης: Έμαθε πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης είναι επιχειρηματίας!», σημειώνουν πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είχε δραστηριοποιηθεί μάλιστα με αστακοκάραβα στις ΗΠΑ, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξη του!», τονίζουν επίσης και συμπληρώνουν:

«Δεν μας κάνει βέβαια εντύπωση η καθυστέρηση με την οποία αντιλαμβάνονται τα πράγματα στο Μαξίμου. Όπως φαίνεται, η ικανότητά τους περιορίζεται στο να "συγκαλύπτουν" το πώς απέκτησε offshore εταιρείες η οικογένεια Μητσοτάκη». 

«Αν χρειαστούν βοήθεια πάντως, στη διάθεση τους. Ενδέχεται οι αστακοί του κυρίου Κασσελάκη σε κάποιο εξωχώριο ταξίδι τους, πριν τους ψαρέψουν, να είχαν "συναντήσει" κάποια από τις offshore της οικογένειας Μητσοτάκη», καταλήγουν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA