Μενού
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης | POOL PHOTO / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με νέο του βίντεο στο TikTok το βράδυ της Τρίτης (31/10), εξηγεί στο διαδικτυακό κοινό τι γίνεται πίσω από τις κάμερες κατά τη διάρκεια μίας Συνόδου Κορυφής των 27 μελών-κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο βίντεο φαίνεται αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης να συνομιλεί με τον ομόλογό του από το Λουξεμβούργο και τού ζητά να πει κάτι στα ελληνικά: ««Καλημέρα, καλά, μια χαρά, ευχαριστώ πολύ» απαντάει ο Ξαβιέ Μπετέλ με τον Έλληνα πρωθυπουργό να τον ρωτάει αν επιθυμεί να προσθέσει κάτι ακόμα. «Χρόνια Πολλά» συμπληρώνει ο ίδιος.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός φαίνεται να μιλά με τους ηγέτες άλλων χωρών, ενώ στη συνέχεια βρίσκεται στα γραφεία της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης με τον ίδιο να ακούγεται να λέει: «Υπάρχει μια ατζέντα, έχουμε πολλά θέματα να συζητήσουμε».  

@kyriakosmitsotakis_

Τι γίνεται στις Βρυξέλλες 🇧🇪❓

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, Βραΐλας Ιωάννης (Πρέσβης/Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην ΕΕ) και Αριστοτελία Πελώνη (Σύμβουλος σε Διεθνή Θέματα και Σχέσεις με Διεθνή ΜΜΕ) κάνουν μια μικρή ξενάγηση στον χώρο παρέχοντας ορισμένες πληροφορίες για τη Σύνοδο, πριν το τετ α τετ Μητσοτάκη με την πρόεδρο της Κομισιόν και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει: «Κάναμε ένα διάλειμμα και μιλήσαμε με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής. Τώρα μπαίνουμε ξανά μέσα και αφήνουμε τα τηλέφωνα κλειδωμένα σε ένα ερμάριο».

Συνεχίζει εξηγώντας πως λειτουργεί η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA