Μενού
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Παρέμβαση του υπουργού Επικρατείας στη Βουλή | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που ο γάμος των ομοφυλοφίλων θεωρείται κάτι τόσο αυτονόητο σε 35 χώρες του κόσμου, που εκτελείται και αναγνωρίζεται νόμιμα, φαίνεται πως στην Ελλάδα υπάρχει ακόμη... περιθώριο βελτίωσης στις αντιλήψεις, πόσο μάλλον όταν εκφράζονται από επίσημες πολιτικές Αρχές, όπως είναι ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης, μιλώντας στο Action24 και στην εκπομπή «Η επόμενη ημέρα» εξέφρασε τη διαφωνία του με τον ομόφυλο γάμο, σημειώνοντας πως θα τον καταψηφίσει όταν έρθει στη Βουλή. «Εγώ έχω πει την προσωπική μου άποψη, είμαι αντίθετος, από εκεί και πέρα είναι ένα θέμα του πρωθυπουργού» είπε στην αρχή.

«Δεν θα τον ψηφίσω» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος μπήκε στο επίκεντρο τόσο για το σχόλιο σε βάρος του κ. Κασσελάκη και, άξιο αναφοράς, θα είναι από τους ανθρώπους που θα συντονίσουν το νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

«Είναι ζήτημα του πρωθυπουργού το εάν και πότε» σημείωσε στη συνέχεια, ενώ δεν έκανε κάποιο σχόλιο σχετικά με το εάν μπορεί να υπάρξουν εσωκομματικές αντιδράσεις και να μην προχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη θέσπιση του νομοσχεδίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA