Ανάρτηση για τον ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα, πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στην ανάρτησή του στα social media αναφέρει: «Θέλω να συγχαρώ τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα.
Αναλαμβάνει τον ρόλο του ως σύμβολο της εθνικής μας ενότητας, αλλά και ως εγγυητής της δημοκρατικής ομαλότητας και της συνταγματικής σταθερότητας. Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί επάξια στα καθήκοντά του».
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης (13/3) ολοκληρώθηκε η τελετή ορκωμοσίας του 9ου Προέδρου της Δημοκρατίας, με τον Κωνσταντίνο Τασούλα να αντικαθιστά την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας.
Τον Κωνσταντίνο Τασούλα υποδέχθηκαν -στο περιστύλιο της Βουλής- ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
- YouTuber πάει για ψάρεμα στα πιο μολυσμένα νερά της Αττικής - Τι βρήκε σε Ελευσίνα και Κηφισό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.