Τα στοιχεία από την εφαρμογή για την κάρτα εργασίας για τον μήνα Μάιο στον τομέα του τουρισμού, παρουσίασε με βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Δεκαπλασιάστηκαν μέσα στον Μάιο οι δηλωθείσες υπερωρίες στον τομέα του τουρισμού χάρη στην ψηφιακή κάρτα εργασίας τονίζει σε ανάρτησή του στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πρόκειται για «νόμιμες υπερωρίες οι οποίες δηλώνονται κανονικά, πληρώνονται κανονικά και προφανώς καταβάλλονται και οι εργοδοτικές εισφορές», προσθέτει ο πρωθυπουργός, ο οποίος σχολιάζει ότι «εδώ κάτι αλλάζει».
Στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει ότι «τα στοιχεία από την εφαρμογή της κάρτας εργασίας τον μήνα Μάιο είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Μόνο στον τομέα του τουρισμού οι δηλωθείσες υπερωρίες αυξήθηκαν κατά 1.000%, αυξήθηκαν δηλαδή κατά 10 φορές – επαναλαμβάνω 10 φορές. Νόμιμες υπερωρίες οι οποίες δηλώνονται κανονικά, πληρώνονται κανονικά και προφανώς καταβάλλονται και οι εργοδοτικές εισφορές. Εδώ κάτι αλλάζει».
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.