Μενού
mpakogiannis
Κώστας Μπακογιάννης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την απόφαση του καταδικασμένου υπαρχηγού της νεοναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, να «κατεβεί» ως υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων σχολίασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο τωρινός δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο κ. Μπακογιάννης, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ πως «η Δημοκρατία δεν φοβάται κανέναν Κασιδιάρη και αυτή είναι η δύναμή της», ένω έκανε κάλεσμα στους πολίτες, αλλά και τα δημοτικά στελέχη αναφέροντας πως «ας μην τον αφήσουμε ανενόχλητο να αλωνίζει μέσα στην πόλη».

Τι είπε ο Μπακογιάννης για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη

«Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ ξεκάθαροι. Μιλάμε για έναν καταδικασμένο ναζί. Θα πρέπει να είμαστε όλοι μία γροθιά και να είμαστε ενωμένοι. Στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο τώρα κλείνει τον κύκλο του, αυτό το είχαμε καταφέρει. Ήμασταν όλοι “μπετόν” απέναντι στο μίσος, τη διχόνοια, τη βία».

«Χωρίς αστερίσκους, χωρίς υποσημειώσεις, χωρίς “ναι μεν, αλλά”. Η Δημοκρατία δε φοβάται κανέναν Κασιδιάρη και αυτή είναι η δύναμή της. Θα είμαστε εδώ και παρότι δεν τον φοβόμαστε, ας μην τον αφήσουμε ανενόχλητο να αλωνίζει μέσα στην πόλη».

«Μύλος» οι Σπαρτιάτες με την υποψηφιότητα Κασιδιάρη 

Μία παρέμβαση στη Βουλή του βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνου Φλώρου, αναφορικά με την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έφερε αναταραχή στις τάξεις του κόμματος και την αντίδραση του προέδρου, Βασίλη Στίγκα.

Ο κ. Φλώρος υπεραμύνθηκε της απόφασης Κασιδιάρη λέγοντας πως είναι «η μοναδική ελπίδα για την Αθήνα». Ωστόσο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, λίγα λεπτά μετά ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας «άδειασε» τον βουλευτή, λέγοντας πως λειτουργεί αυτοβούλως και πως θα πάρει μέτρα. «Δεν είχα γνώση επί του θέματος και οφείλω εφόσον ενεργεί κάποιος αυτοβούλως να πάρω κάποια μέτρα», είπε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA