Μενού
dendias-gkiouler
Νίκος Δένδιας - Γιασάρ Γκιουλέρ | Twitter
  • Α-
  • Α+

Με τον Τούρκο ομόλογό του Γιασάρ Γκιουλέρ συναντήθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, στο Βίλνιους.

Οι δύο υπουργοί συμφώνησαν να υπάρξει επικοινωνία των δύο πλευρών προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Τουρκίας συμφώνησαν να υπάρχει η δυνατότητας άμεσης τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ τους, εφόσον κριθεί απαραίτητο, ενώ συζητήθηκε και η δυνατότητα πραγματοποίησης επισκέψεων.

Σε ανάρτησή του, ο Νίκος Δένδιας αναφέρει: 

«Συναντήθηκα με τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας, κ. Yaşar Güler, στο Βίλνιους, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής #ΝΑΤΟ. Υπογραμμίσαμε τη σημασία θετικού κλίματος, διαύλων επικοινωνίας και συναντήσεων για τις διμερείς μας σχέσεις και τη συνεργασία μας βάσει Διεθνούς Δικαίου και Αρχής καλής γειτονίας.

Συμφωνήθηκε η επικοινωνία δύο πλευρών για την διευθέτηση Συνάντησης για  δραστηριότητες Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ)».

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA