Μενού
nikos-pappas
Νίκος Παππάς | Menelaos Myrillas - SOOC
  • Α-
  • Α+

Η επίσημη στήριξη του Νίκου Παππά στον Στέφανο Κασσελάκη, εν όψει του δεύτερου γύρου στις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, έφερε στο προσκήνιο το θέμα της εκπροσώπησης του κόμματος στη Βουλή, σε περίπτωση που ο κ. Κασσελάκης εκλεχθεί επόμενος πρόεδρος του κόμματος.

Ένα από τα σενάρια που διακινήθηκαν τις τελευταίες ώρες, έφερναν τον Νίκο Παππά ως υποψήφιο ώστε να αναλάβει πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες συνεργάτες του κ. Παππά διέψευσαν κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση.

Μάλιστα όπως έχει διαρρεύσει, ο ίδιος φέρεται να έχει μίλησε με θετικά λόγια για τον Σωκράτη Φάμελλο, που ηγείται της κοινοβουλευτικής ομάδας μετά από τις εκλογές και την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από τη θέση του προέδρου.

Σημειώνεται, πως σε περίπτωση εκλογικής νίκης του Στέφανου Κασσελάκη, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει τον αρχηγό του κόμματος στα βουλευτικά έδρανα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις βουλευτών καθώς ο ίδιος βρισκόταν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και είναι επιλαχών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.