Μενού
Ο Νότης Μηταράκης στη Βουλή
Συζήτηση στην Ολομέλεια για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης | EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης, μίλησε σήμερα (12/01) στο Open και αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια καθώς και το τι προβλέπεται για τον γάμο και την τεκνοθεσία.

«Για το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών έχω ήδη τοποθετηθεί και έχω πει ότι διαφωνώ επί της αρχής, άρα δεν μπορώ να το ψηφίσω επί της αρχής» είπε αρχικά ο Νότης Μηταράκης για το νομοσχέδιο.

«Από εκεί και πέρα ο κ. Πρωθυπουργός έκανε πολλές βελτίωσεις γι' αυτούς που συμφωνούν με την αρχή του νομοσχεδίου και πιστεύω ότι πολλοί συνάδελφοι που αρχικά είχαν αντιρρήσεις, πιθανότατα θα το ψηφίσουν» συνέχισε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Η δικιά μου διαφωνία έχει να κάνει με τον θεσμό της οικογένειας, με την έννοια τι είναι οικογένεια και γάμος.  θεωρώ πως η οικογένεια είναι το θεμέλιο για την προαγωγή και τη συντήρηση του έθνους, όπως ορίζεται στο άρθρο 24 του Συντάγματος» κατέληξε ο Νότης Μηταράκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA