Τις εσωκομματικές κόντρες που έχουν ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει ο Πάνος Καμμένος, μία ημέρα μετά το «καρφί» πως «οι τρόφιμοι ανέλαβαν τη διοίκηση του φρενοκομείου».
Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε στη διαγραφή του Πάνου Σκουρλέτη, του Δημήτρη Βίτσα και του Νίκου Φίλη, «ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου». Η ανακοίνωση έφερε αντιδράσεις τόσο από τα στελέχη που βλέπουν την πόρτα της εξόδου με παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας όσο και εκείνα που στηρίζουν τις αποφάσεις του νέου προέδρου.
Σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα, ο Πάνος Καμμένος που είχε συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ επί κυβέρνησης Τσίπρα γράφει στο Twitter για την «τέχνη του πολέμου Σουν Τσου».
«Η τέχνη τού πολέμου.. Σουν τσού ( ΘA NIKHΣEI AYTOΣ ΠOY ΞEPEI ΠOTE NA ΠOΛEMHΣEI KAI ΠOTE NA MHN ΠOΛEMHΣEI.)…», γράφει χαρακτηριστικά.
Σε ακόμα μία ανάρτησή του, ο κ. Καμμένος παρομοιάζει με «πτώμα» τον ΣΥΡΙΖΑ και πετάει «καρφιά» για προηγούμενη ανάρτηση που είχε κάνει για την εξολόθρευση τρωκτικών, μετά τη δημοσίευση φωτογραφίας με τον Ευάγγελο Αποστολάκη.
Μάλιστα, υποστήριξε πως «έρχεται τσουνάμι» και πως «είναι κρίμα ούτε ο εχθρός δεν το θέλει».
«Πτώμα οδωδός και τυμπανιαίον (στη μνήμη του ιατροδικαστή Γιαμαρέλου). Τα έγραψα για Αφουμικέσιο δεν το ακούσατε ,ήλθε το φρενοκομείο ούτε αυτό δεν το ακούσατε …ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ… έρχεται τσουνάμι εγώ είμαι έξω αλλά είναι κρίμα ούτε ο εχθρός δεν το θέλει…», έγραψε.
Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καμμένος είχε κάνει ανάρτηση πριν ένα μήνα μιλώντας για «αφουμιγκέισον» που επίκειται από «έμπειρους Ναυτικούς» σε πολιτικούς σχηματισμούς. Ουσιαστικά, ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε σε τεχνική εξολόθρευσης τρωκτικών σε πλοία, σημειώνοντας πως αντίστοιχες πρακτικές μπορούν να εφαρμοστούν σε κόμματα.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.