Μενού
Έφη Αχτσιόγλου, Στέφανος Κασσελάκης
Έφη Αχτσιόγλου - Στέφανος Κασσελάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η Έφη Αχτσιόγλου δήλωσε ότι δεν έχει τη δυνατότητα να αναλάβει κάποια θέση στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη στη Βουλή, διάρκειας περίπου μισής ώρας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, η κα. Αχτσιόγλου ανέφερε στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι για καθαρά προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να αναλάβει κάποια θέση. Τόνισε επίσης ότι θα συνεχίσει να «είναι εδώ», να συνομιλεί με τον Στέφανο Κασσελάκη ενώ υπογράμμισε πως το κλίμα της συνάντησης ήταν εξαιρετικό.

«Συναντηθήκαμε, ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις, του ευχήθηκα καλή δύναμη. Δεν έχω την δυνατότητα να αναλάβω κάποια θέση. Είναι ξαναλέω καθαρά προσωπική άποψη. Νομίζω ότι ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια και πότε όχι» φέρεται να είπε η κα. Αχτσιόγλου και πρόσθεσε:

«Θα είμαι εδώ, όποτε θέλει να μιλάμε. Ο ίδιος μου είπε για οποιαδήποτε θέση θέλω, δεν αρνήθηκα, εξαρχής ήταν γενική η κουβέντα, είπα ότι προσωπικά δεν μπορώ να αναλάβω κάποια θέση. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.