Τα όσα είχε προαναγγείλει στην πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, έκανε πράξη ο Χρήστος Σπίρτζης, που έθεσε εαυτόν εκτός του οργάνου. Στη θέση του μπαίνει ο Στέφανος Τζουμάκας.
Ο πρώην υπουργός, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, παραιτήθηκε από την Πολιτική Γραμματεία, καθώς διαφωνεί με τη διαδικασία εκλογής του νέου αρχηγού, την οποία θεωρεί fast track.
Αυτή η εξέλιξη είναι πιθανό να επηρεάσει την υπόθεση της επιλογής προσώπων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, που είχε αναλάβει ο Χρήστος Σπίρτζης.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.