Μενού
Στρατός του Ισραήλ
Ο στρατός του Ισραήλ σε σημείο επίθεσης | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που μαίνεται η σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης μετά τις επιθέσεις μαχητών της Χαμάς στα νότια της χώρας, η «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου προχώρησε σ' ένα ισλαμοφοβικό παραλήρημα σχετικά με τους ανθρώπους, που κατοικούν στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στην ίδια ανακοίνωση - παραλήρημα καλεί σε «απέλαση τώρα σε κάθε ισλαμιστή που βρίσκεται στη χώρα», χωρίς όμως να αναφέρει πως μεγάλο κομμάτι του μουσουλμανικού κόσμου, είτε μεμονωμένα είτε συλλογικά, έχει καταδικάσει τον νέο κύκλο αίματος μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.

«Οι εικόνες φρίκης με ισλαμιστές που εισήλθαν στη χώρα μας ως "πρόσφυγες" και έλαβαν άσυλο από τη Ν.Δ. να αποθεώνουν τους τρομοκράτες της Χαμάς, αποκαλύπτουν το μέγεθος της εθνικής απειλής» τονίζει η Ελληνική Λύση με ανακοίνωσή της.

«Ελληνική Λύση»: Η ισλαμοφοβική ανακοίνωση

«Οι εικόνες φρίκης με ισλαμιστές που εισήλθαν στη χώρα μας ως "πρόσφυγες" και έλαβαν άσυλο από τη Ν.Δ. να αποθεώνουν τους τρομοκράτες της Χαμάς, αποκαλύπτουν το μέγεθος της εθνικής απειλής».

«Οι εκδηλώσεις υπέρ τρομοκρατών στα hotspots του ανατολικού Αιγαίου σε συνδυασμό με την αποκάλυψη ότι οι Τούρκοι δολοφόνοι της Λούτσας διέμεναν στην χώρα μας "νομίμως", επιβεβαιώνει την Ελληνική Λύση για την εθνοκτόνο πολιτική της κυβέρνησης». «Απέλαση τώρα σε κάθε ισλαμιστή που βρίσκεται στην Ελλάδα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA